+38 (063) 841-10-85
+38 (0472) 56-79-66

Роль жалюзі в інтер'єрі сучасного приміщення

Слово "жалюзі" прийшло з Франції. Безумовно, воно здатне заворожити і створити неповторне відчуття ексклюзивності, що оточує цей предмет. У сучасному світі жалюзі - це найбільш функціональна і практична сонцезахисна система з усіх існуючих. Тільки вона здатна забезпечити надійний захист від згубних сонячних променів і гармонійно вписатися в інтер'єр будь-якого приміщення.

Жалюзі гранично надійні і прості в повсякденній експлуатації, а різноманітність існуючих матеріалів, колірних рішень і фурнітури для жалюзі дозволить втілити в життя абсолютно будь-яку, навіть саму революційну ідею професійного дизайнера. Основне призначення всіх видів жалюзі - розсіювання денного світла або повне виключення його потрапляння в приміщення. І хоча регулювання сонячного світла, безумовно, було і залишається головним завданням жалюзі, в сучасному інтер'єрі вони по праву заслужили ще й роль важливого елемента декору вікна.

Сучасні жалюзі відрізняється зручністю та простотою конструкції, що робить їх ідеальними для застосування в будь-яких офісах або квартирах. Немає сумнівів, що вони впишуться в інтер'єр кожного з існуючих приміщень завдяки наявному на даний момент багатству вибору матеріалу і текстур. На завершальному етапі формування нового віконного інтер'єру йому додадуть витончену завершеність декоративні прикраси для жалюзі: аплікації, тасьма, бахрома, шнури, стрази.

11111