+38 (063) 841-10-85
+38 (0472) 56-79-66

Вертикальні і горизонтальні жалюзі

Сучасні вертикальні жалюзі мають різні кольори і фактури - від «холодного» алюмінію, до яскравих насичених фарб. Так само чудово виглядають жалюзі з плетеного дерева, або тканини, що імітує солому.

Вони виконуються зі спеціальної тканини просоченої складом, що запобігає деформації, вицвітанню і забрудненню, що робить їх зручними і практичними у використанні і забезпечує їм тривалий термін служби.

Горизонтальні жалюзі не поступаються вертикальним за своєю колірною гамою. Особливо популярні жалюзі золотого і срібного кольору. У поєднанні з ошатними шторами, вони додадуть особливий шик Вашому будинку або офісу. Якщо Ви впевнені у виборі одного, якогось напрямку чи їх комбінацій, то вибирайте дерев'яні жалюзі, - вони підходять до будь-якого інтер'єру і стилю.

Якщо раніше жалюзі вважалися елементом інтер'єру виключно службового, офісного приміщення, то тепер їх охоче використовують і для оформлення житлових інтер'єрів, як з декоративними шторами, так і окремо. Великою популярністю користуються «мультифактурні» жалюзі. Їх форма і колірна гамма розкриває величезний діапазон для фантазії. І в цьому випадку немає сенсу драпірувати вікно додатково.

11111